Countdown Peperiksaan Ikhtisas Akhir 2012/2013

Thursday, June 11, 2009

Penempatan Kolej Sesi 2009/2010

Salam..Ada beberapa pengumuman...

1) Pelajar boleh mula mengambil kunci bilik masing-masing bermula pada hari Jumaat 26/6/2009. kalau nak masuk lebih awal, boleh. tapi pejabat tak beri jaminan sebab pembaik pulih bilik x siap lagi. dorang x bole jamin bilik boleh siap sbelum 26 june

2) Pejabat akan dibuka pada hari sabtu dan ahad untuk membolehkan pelajar ambik kunci..

3) Pelajar yang tinggal di Plaza Rah, K3, atau K5, tak perlu datang K1 untuk pendaftaran. Terus pergi ke K5 untuk mendaftar..yang tak duduk K5 pun, amek kunci kt K5 gak.. leh masuk daftar 26 jun. tapi seeloknya yang duduk plaza rah, K3, K5, datang lambat sket. kolej x benarkan masuk awal. K1 je leh masuk awal. maybe budak2 sarawak or sabah diorang consider kot..

4) Bagi pelajar yang telah hantar surat rayuan untuk duduk K1 kt pengetua, keputusan rayuan akan dipaparkan bermula 22 june di laman web KTSN, www.ukm.my/ktsn.. sila rujuk laman web tu dari smasa ke semasa..

Ada pape problem or pertnyaan, leh tnya aku...selamat mengangkut barang...tq

-Exco KCKL-

3 comments:

  1. Hi..nak tanya..kalau bagi pelajar yg tinggal di Plaza Rah,K3 atau K5, hanya boleh mendaftar dari 26 June? Atau boleh daftar lebih awal?

    ReplyDelete
  2. Hi..nak tanya pasal pendaftaran..bagi pelajar yg tinggal di Plaza Rah, K3 atau K5, hanya boleh check in pada 26 June? Kalau nak check in awal sikit boleh tak? Thanks...

    ReplyDelete
  3. eh, cepatnye kputusan rayuan 2? sya x antar prmohonan rayuan lg r, smpat ke kalo antar lmbat? atau diorng dh x layan lagi jayuan yg lmbat?

    ReplyDelete

Your Download

Would like to contribute any files?Please send it via email to publisitibba0813@yahoo.com.The files will be considered to be uploaded.